Lees de beoordeling van Buitenverblijf 't Herfse op Zoover!

2015 awardwinner bij Booking.com!

menu

Over ons...

Na vele jaren van wonen en werken in Nederland en België verlangden we terug naar onze Zuid-Limburgse roots en streken we medio 2002 neer te midden van het mooiste deel van Zuid-Limburg: het Heuvelland.
Met de aankoop van deze boerderij vielen voor ons een hoop losse puzzelstukjes in elkaar. Deze plek greep ons vanaf het moment dat we het terras opliepen en het panoramische uitzicht op ons lieten inwerken. Het was liefde op het eerste gezicht.

"Jij zal wel niet meer zien hoe mooi het hier is?" Dat wordt mij (Edith) meer dan eens gevraagd bij de eerste kennismaking of tijdens een gesprekje tussendoor. Maar niets is minder waar ... ik geniet elke dag weer opnieuw van het Zuid-Limburgse Heuvelland. Het landschap, de uitzichten, alle plekken met een verhaal en de herinneringen ... daar waar ik als klein meisje al kwam en wat ik er allemaal heb meegemaakt, het dialect, de familiefeesten, de tradities. Het draagt allemaal bij aan dat speciale gevoel onderdeel te zijn van deze streek en hier thuis te zijn.
Als het even kan trekken we er op uit ... voor een korte of langere wandeling, een bezoek aan een brocante- of antiekmarkt in de omgeving of om ergens een gezellig terrasje op te zoeken of een hapje te eten.
Mooi of "slecht" weer, dat maakt daarbij niet uit. Eén van onze gasten zei een keer: "bijna elk weer in Zuid-Limburg is mooi weer" en daar sluit ik mij volledig bij aan.

We zijn er heel dankbaar voor dagelijks te mogen genieten van de rust en gemoedelijkheid, de ruimte, de mooie vergezichten, het bourgondische karakter en het 'God-in-Frankrijk-gevoel' dat deze prachtige streek te bieden heeft.
En ... we laten je graag meegenieten!  We kijken er naar uit je als gast in één van onze gastenverblijven te verwelkomen en we zullen ervoor zorgen dat ook jij je thuis zult voelen. Als je dat fijn vindt, vertellen we meer over ons mooie Zuid-Limburg. We zijn graag je gids en hopen je te verrassen met onze insider-tips. 

Koffie (of thee) en de - wat ons betreft - lekkerste  Limburgse vlaai staat voor je klaar!

Tot gauw ;-)
Edith, Wim, Niek en Thom